Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τοπική αυτοδιοίκηση

Εκδήλωση με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τοπική αυτοδιοίκηση» διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19.00 στην αίθουσα του Δ. Συμβουλίου στην Πλατεία Σκρα, ο Δήμος Καλαμαριάς και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε φορείς του Δήμου αλλά και σε όλους τους νέους και νέες της περιοχής που αναζητούν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Κατά τη διάρκειά της θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας», το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες του Δήμου να εκπαιδευτούν και να αποτελέσουν πολλαπλασιαστές-μέντορες της δράσης και να μεταδώσουν διαχρονικά την τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν σε άλλους νέους της περιοχής μας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Σιδηρόπουλος Μωυσής, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Βαρσακέλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Γωνιάδης Ηρακλής, Διδάκτορας σε ζητήματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Γαλατσίδας Γεώργιος, Οικονομολόγος, υπ. Διδάκτορας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 455988 και 6974035205 καθώς και στο site του προγράμματος http://auth-epixeirimatikotita.gr

Το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ- Ε.Υ και η Γ.Γ.Ν.Γ δεν ευθύνονται για τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν

 

Διαύγεια