Επιτυχία Σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς – ΚΕΔΚΑ

Η νέα γενιά κάνει περήφανη για ακόμα μια φορά την Καλαμαριά!

Η Μαρίνα Άντρα και ο Μάριος Ξηροχειμώνας, σπουδαστές βιολιού του Ωδείου μας, κατόρθωσαν να ενταχθούν στο δυναμικό της «MOUSA – Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής».

Η αξιολόγησή τους προέκυψε κατόπιν ακροάσεων που διενεργήθηκαν στις 3,4 και 5 Νοεμβρίου 2023 στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση νέων μουσικών ηλικίας 12 έως 28 ετών, για την επιλογή νέων μελών.

Η Μαρίνα Άντρα είναι τελειόφοιτοι στην τάξη βιολιού με καθηγητή τον κ. Δημήτριο Μανδρίνο και παράλληλα τριτοετής φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης.

Ο Μάριος Ξηροχειμώνας είναι επίσης τελειόφοιτος στην τάξη βιολιού, με καθηγητή τον κ. Αχιλλέα Καπλανίδη, απόφοιτος του 3ου λυκείου Καλαμαριάς Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΑ κ.Δημήτριος Μουρατίδης, το Δ.Σ της επιχείρησης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς, τους συγχαίρουν για την επιτυχία τους και επισημαίνουν πως αποτελούν το παράδειγμα και το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και πως η μουσική μέσω των νέων μας επιτρέπει να ξεπλύνει από την «ψυχή» της Καλαμαριάς τη σκόνη της καθημερινότητας.

 

ΜΑΡΙΟΣ-ΞΗΡΟΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΜΑΡΙΝΑ-ΑΝΤΡΑ

 

Διαύγεια