Παιδικός Σταθμός

Σχετικά με τον Παιδικό Σταθμό

Πρωινός παιδικός σταθμός της Κ.Ε.Δ.ΚΑ. «Το Πρώτο μου Σχολείο»

Ο Παιδικός Σταθμός της Κ.Ε.Δ.ΚΑ., «Το Πρώτο μου Σχολείο», στεγάζεται και λειτουργεί σε έναν χώρο 270τ.μ. στην οδό Καλαβρύτων 17. Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να αγκαλιάσει τα παιδιά και να τα βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα έξω από τα πλαίσια του οικογενειακού περιβάλλοντος, στην κοινωνία των συνομήλικών τους.

Στο ευχάριστο περιβάλλον του Παιδικού Σταθμού φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των παιδιών, να αναπτύσσουμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους και να τα βοηθούμε να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο. Καθώς ο σταθμός πληρεί τις κατάλληλες παιδαγωγικές προδιαγραφές, τα παιδιά προσαρμόζονται εύκολα στο σχολικό περιβάλλον και προετοιμάζονται για το δημοτικό σχολείο.

Η μάθηση και η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων γίνονται ευχάριστες διαδικασίες, αφού επιτυγχάνονται μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Πολύ σημαντική θεωρείται η ενθάρρυνση της ενεργητικής συμμετοχής των παιδιών, η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και της αυτενέργειας, οι ανακαλύψεις τους μέσα από τις εμπειρίες τους καθώς και η κοινωνικοποίησή τους.

 

Πατήστε εδώ  για περισσότερες πληροφορίες του βρεφικού σταθμού.

Κανονισμός λειτουργίας του Πρωινού Παιδικού Σταθμού της Κ.Ε.Δ.ΚΑ.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πληροφορίες  προσωπικό

Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα, ώρες λειτουργίας και για το προσωπικό πατήστε εδώ.

Εγκαταστάσεις

Ο Πρωινός Παιδικός Σταθμός της Κ.Ε.Δ.ΚΑ., «Το Πρώτο μου Σχολείο», στεγάζεται και λειτουργεί σε έναν χώρο 270τ.μ. στην οδό Καλαβρύτων 17.

Για να δείτε τις εγκαταστάσεις πατήστε εδώ

 Οδηγίες για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί γονείς , για την καλύτερη λειτουργία του χώρου παρακαλούμε πολύ πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις σχετικές οδηγίες για την νέα σχολική χρονιά.

Ημερήσιο και Εβδομαδιαίο πρόγραμμα πρωινού παιδικού σταθμού

Πατήστε εδώ για να το δείτε.

Παροχές

Πατήστε εδώ για να δείτε τα πρωινά γεύματα.

Φωτογραφικό υλικό απο τους παιδικούς σταθμούς

Αίτηση εγγραφής

Κάντε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής


Αποστολή δικαιολογητικών

     

    Διαύγεια