Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.ΚΑ.)

Πρόεδρος

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αναλαμβάνω καθήκοντα του Προέδρου της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου μας γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι κοινωφελείς παροχές σε όλους μας και ταυτόχρονα έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών που χρήζουν ικανοποίησης στους τομείς της κοινωνικής εξυπηρέτησης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος.

Άλλωστε, στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής μου στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στο αναπηρικό κίνημα, το οποίο υπηρετώ επί 37 συνεχή χρόνια, στόχευα και στοχεύω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Με την εμπιστοσύνη του δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη, εδώ και τρία χρόνια, αρχικά ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας & Ευταξίας της πόλης, μετέπειτα ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Κινητικότητας & Θεμάτων ΑμεΑ και τώρα ως Πρόεδρος της ΚΕΔΚΑ, θεωρώ πως έπραξα  και θα συνεχίσω να πράττω με όλες μου τις δυνάμεις το καλύτερο δυνατό, πάντα  ασυμβίβαστα και με αξιοπρέπεια.

Το μετερίζι αλλάζει, αλλά οι στόχοι, το όραμα, οι αρχές και οι αξίες παραμένουν σταθερά. Η ποιότητα και η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους δημότες και μη, ο σεβασμός και η υποστήριξη των υπαλλήλων των δομών μας είναι για μένα αδιαπραγμάτευτοι πυλώνες στον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη ολόκληρης της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Απόλυτη προτεραιότητα μου είναι να στηριχθεί και να εμπλουτιστεί το έργο της ΚΕΔΚΑ, με νέες ιδέες, εντονότερη προσπάθεια για αποτελεσματικότερες και καλύτερες παροχές προς όλους χωρίς διακρίσεις και όλα τα παραπάνω με χρηστή οικονομική διοίκηση. Αυτή η προσπάθεια θα είναι διαρκής, ασυμβίβαστη και θα ευθυγραμμίζεται με τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη, «Μην  καταδέχεσαι να ρωτάς. θα νικήσουμε? θα νικηθούμε?. Πολέμα». Ας πορευτούμε σαν μια γροθιά με προσήλωση στο κοινό καλό  και πίστη στης δυνάμεις μας.

Κουσόπουλος Φώτιος

Αντιπρόεδρος

Ιδιότητα


ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΛΑΪΚΟ ΜΕΛΟΣ


ΛΑΪΚΟ ΜΕΛΟΣ


ΛΑΪΚΟ ΜΕΛΟΣ


ΛΑΪΚΟ ΜΕΛΟΣ


ΛΑΪΚΟ ΜΕΛΟΣ


ΛΑΪΚΟ ΜΕΛΟΣ


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Ε.Δ.ΚΑ.

Τακτικά Μέλη


ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΑΝΤΩΝΟΥΔΗ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ


ΚΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ


ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ ΑΓΑΘΟΚΛΕΙΑ


ΛΙΑKΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ


ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ


ΜΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΚΟΥΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ

Αναπληρωματικά μέλη


ΚΥΡΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΝΤΟΝΤΗ–ΜΠΑΝΙΩΡΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ


ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ


ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΤΣΙΩΓΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


ΠΙΚΟΥΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ


ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ


ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Διαύγεια