Τομείς της Κ.Ε.Δ.ΚΑ.Σχεδίαση-Υλοποίηση

1ο Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Καλαμαριάς (Λεωφόρος Καραμανλή και Μακεδονίας) , στις 13 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00

Παρατείνεται η υποβολή συμμετοχών για τον 1ο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012

Hλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής

 

 
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 07:16

Η καλλιτεχνική επιτροπή συνεδρίασε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς (Μεταμορφώσεως 7-9) μελέτησε τα δικαιολογητικά που υπέβαλαν οι υποψήφιοι, (συνημμένος Πίνακας 1 υποψηφίων), αποφάσισε και προτείνει τους παρακάτω εκπαιδευτικούς για συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.ΚΑ. τη σχολική περίοδο 2012-2013.


Για να δείτε αναλυτικά τους επιτυχόντες πατήστε εδώ


 

 
Αποτελέσματα Μελέτης για τη Νεανική επιχειρηματικότητα & Προτάσεις Πολιτικής Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 06:27

ikona 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Καλαμαριάς και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» εκδήλωση με θέμα «Αποτελέσματα Μελέτης για τη Νεανική επιχειρηματικότητα & Προτάσεις Πολιτικής».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φορείς του Δήμου, σε επιχειρηματίες, στους νέους της περιοχής, καθώς και σε όλους εκείνους που αναζητούν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας για την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Καλαμαριάς, θα κατατεθούν προτάσεις για την άσκηση πολιτικής ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Σιδηρόπουλος Μωυσής, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Βαρσακέλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Γωνιάδης Ηρακλής, Διδάκτορας σε ζητήματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Γαλατσίδας Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, υπ. Διδάκτορας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Δ. Συμβουλίου στην Πλατεία Σκρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 455988 και 6974035205, στο site του προγράμματος http://auth-epixeirimatikotita.gr και στο facebook «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ε.Ν.Ε».

Το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

 

 
Τμήματα Ενηλίκων Σχολή Χορού Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 08:01

 

  TMHMATA XOROS A4 45euro

Αναγνωρισμένες Σχολές & Καλλιτεχνικά Εργαστήρια της Κ.Ε.Δ.ΚΑ.

Αρχίζουν οι εγγραφές από 1 Σεπτεμβρίου!
Γνώρισε, δραστηριοποιήσου, δημιούργησε!

ANAΛYTIKOTEΡA ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ:
Για την Πρότυπη Σχολή Χορού & το Θεατρικό Εργαστήρι «Τεχνηέντως»: τηλ. 2310 457300
Για όλα τα υπόλοιπα τμήματα: τηλ. 2313 314257, 259

 
Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τοπική αυτοδιοίκηση Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2012 09:22
 neaniki_epix.jpg

Εκδήλωση με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τοπική αυτοδιοίκηση» διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19.00 στην αίθουσα του Δ. Συμβουλίου στην Πλατεία Σκρα, ο Δήμος Καλαμαριάς και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε φορείς του Δήμου αλλά και σε όλους τους νέους και νέες της περιοχής που αναζητούν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Κατά τη διάρκειά της θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας», το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες του Δήμου να εκπαιδευτούν και να αποτελέσουν πολλαπλασιαστές-μέντορες της δράσης και να μεταδώσουν διαχρονικά την τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν σε άλλους νέους της περιοχής μας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Σιδηρόπουλος Μωυσής, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Βαρσακέλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Γωνιάδης Ηρακλής, Διδάκτορας σε ζητήματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Γαλατσίδας Γεώργιος, Οικονομολόγος, υπ. Διδάκτορας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 455988 και 6974035205 καθώς και στο site του προγράμματος http://auth-epixeirimatikotita.gr

Το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».


Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ- Ε.Υ και η Γ.Γ.Ν.Γ δεν ευθύνονται για τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Πλατεία Νέου Δημαρχείου

Διαφήμιση

Πρόγνωση Καιρού

Διαφήμιση

Όλα Τα Άρθρα

Ημερολογιακό Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Εγγραφείτε στα Newsletters

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 85 επισκέπτες συνδεδεμένους