Τομείς της Κ.Ε.Δ.ΚΑ.Σχεδίαση-Υλοποίηση

5 Ιουνίου Φυλλάδια με συμβουλές για Οικολογικές Λύσεις Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Ιούνιος 2013 11:57

...................................................................................................................................... ............................................. .........................................................................................................

 

5iouniou


 
Έκθεση Τμημάτων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 11:42

...................................................................................................................................... ............................................. .........................................................................................................

 

afisa kedka souri ekthesi


 
Σχολική χρονιά 2013-2014 Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Μάιος 2013 09:25

 

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις ενδιαφέροντος για την εγγραφή των νηπίων και βρεφών για τη νέα σχολική χρονιά 2013-2014 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο θα κατατίθενται και οι αιτήσεις επανεγγραφής των παιδιών που φιλοξενούνται ήδη στους σταθμούς και επιθυμούν τη συνέχιση της φιλοξενίας και κατά το επόμενο σχολικό έτος.


Για αιτήσεις εδώ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013 06:39

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ   1/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

 

ΤΟ ΝΠΙΔ «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμαριάς(Κ.Ε.Δ.ΚΑ)»

Ανακοινώνει

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμαριάς(ΚΕΔΚΑ), που εδρεύει στην Καλαμαριά, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων : α)«Έλεγχος ασφάλειας των υπαλλήλων της επιχείρησης και του χώρου στον οποίο εργάζονται» και β) «Ιατρική παρακολούθηση και παροχή συμβουλών για θέματα που αφορούν την υγεία του προσωπικού», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο των έργων αυτών θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):


 

 
1ο Φεστιβάλ Σκίτσου - Κόμικ - Γελοιογραφίας του Δήμου Καλαμαριάς Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 12:37

Το Πρώτο Φεστιβάλ Σκίτσου - Κόμικ και Γελοιογραφίας, που εκφράζει τον μαγικό κόσμο της έντυπης ποπ κουλτούρας, με θέμα την «οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην Ελληνική κοινωνία» διοργανώνει  και πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς από τις 20 έως τις  30 Απριλίου 2013.

Η αυλαία του ανοίγει το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου), με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Συμμετέχουν το μουσικό συγκρότημα «ΑΠΕΡΙΤΟ», η Παιδική Χορωδία της Αδαμαντίου Σχολής, η Παιδική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Καλαμαριάς, αλλά και  η Σχολή Σκίτσου -Comics του Δήμου και η Ομάδα  Σκίτσου - comix της ΧΑΝ Καλαμαριάς. Οι μαθητές των δύο σχολών   θα δημιουργούν έργα τα οποία θα προβάλλονται ταυτόχρονα σε γιγαντοοθόνη, ώστε να μπορεί να τα βλέπει το κοινό.

Το εκθεσιακό μέρος του φεστιβάλ που ενώνει τις δημιουργικές δυνάμεις συνολικά 88 καλλιτεχνών, περιλαμβάνει έκθεση έργων με κοινωνικοπολιτικό χαρακτήρα , από δημιουργούς με ειδίκευση στο κόμικς  και στη γελοιογραφία, με ή χωρίς κείμενο και τα έργα τους θα παρουσιαστούν σε δύο εκθέσεις:

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης Remezzo η Ιστορικός Τέχνης, Λήδα Καζαντζάκη θα μιλήσει για την «Κρίση», σε ότι αγγίζει την Τέχνη και θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ  στις 8 το βράδυ, στον ίδιο χώρο,  θα γίνουν τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης. Δεκαοχτώ καλλιτέχνες που συμμετέχουν με περίπου 80 έργα τους, δίνουν χρώμα και μορφή στη σημερινή πραγματικότητα, έτσι όπως την βιώνουν. Η έκθεση,  θα είναι ανοιχτή κάθε μέρα από τις  6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ,   το Σάββατο θα λειτουργεί το πρωί  11.00 -13:00 και το απόγευμα 6.00 - 10.00, ενώ την Κυριακή 12:30 -14:00 μ.μ και 17:00-22:00μ.μ

Τη  Δευτέρα 22 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ, θα εγκαινιαστεί στους Κοιτώνες του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, η δεύτερη έκθεση έργων νέων δημιουργών.  Σε αυτήν συμμετέχουν 70 καλλιτέχνες και εκθέτουν  περίπου  120 έργα.  Ώρες λειτουργίας, κάθε μέρα από τις 6.00 έως τις  10.00 το βράδυ.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τις δημιουργίες των καλλιτεχνών,  οι οποίοι με το πενάκι και τις σχεδιαστικές ικανότητές τους, θα αποκαλύψουν και θα μεταφέρουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους σε ότι αφορά τη σημερινή κατάσταση και τις δυσκολίες που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι, οι οποίες  απορρέουν από  τα προβλήματα της κρίσης.

Η είσοδος θα είναι  ελεύθερη

flyer comics

 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Πλατεία Νέου Δημαρχείου

Διαφήμιση

Πρόγνωση Καιρού

Διαφήμιση

Όλα Τα Άρθρα

Ημερολογιακό Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Εγγραφείτε στα Newsletters

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένους