Γενικές Πληροφορίες

Γνωρίστε μας, η φιλοσοφία μας

Η αγάπη του Δήμου Καλαμαριάς για τα παιδιά, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει, οδήγησε στην ίδρυση του τμήματος των παιδικών και βρεφικών σταθμών της Κ.Ε.Δ.ΚΑ.

 child1

 

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί «ΒΡΕΦΙΚΗ ΦΩΛΙΑ» , «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ» διανύουν το δωδέκατο χρόνο λειτουργίας τους και καλύπτουν όλες τις τρυφερές ηλικίες (από 8 μηνών έως 6 χρονών) καθώς και όλα τα ωράρια εργαζομένων μητέρων με τη δημιουργία και απογευματινού τμήματος. Οι υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας, με βάση την εκπαίδευση και την αγάπη του προσωπικού, το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, το υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες κοινωνικοποίησης, εκπαίδευσης και διαβίωσης των παιδιών και βρεφών .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης χαρακτηρίζεται από αγάπη και γόνιμο ενδιαφέρον για τους γονείς και τα παιδιά τους, επιβλέπει τη λειτουργία των σταθμών και παίρνει αποφάσεις δίνοντας λύσεις σε θέματα που μεταξύ άλλων αφορούν τους γονείς και το προσωπικό της επιχείρησης.

Κατά τα προηγούμενα έτη και μέχρι σήμερα λειτουργούν τρία τμήματα. 

«Το Πρώτο μου Σχολείο» πρωϊνή και απογευματινή δομή του παιδικού σταθμού φιλοξενώντας παιδιά ηλικίας από 2,5-5 ετών και η «Βρεφική Φωλιά» βρεφική δομή φιλοξενώντας βρέφη ηλικίας από 5 μηνών- 2,5 ετών.
Σκοπός, στόχοι
 
Στόχος των σταθμών, πέρα από την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων είναι η παροχή ιδανικών συνθηκών φροντίδας, απασχόλησης και εκπαίδευσης των βρεφών  νηπίων για την ομαλή ψυχοκινητική τους ανάπτυξη.

target 

Εξωτερικοί συνεργάτες

  • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

coorporate