Επιχειρηματικές Συνεργασίες Αύγουστος 2011

Συντάχθηκε στις .

{AF}

epixeirein

 

Το Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν» σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ (επίσημο εκπρόσωπο του Europe Network - Hellas της Ε.Ε.) σας ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις προτάσεων για επιχειρηματικές συνεργασίες: 

 

Α/Α

Αριθμός Προφίλ               

                                                     Σύντομη περιγραφή

1

20100628017

Ρουμάνος επιχειρηματίας, με εξειδίκευση σε γαλακτοκομικά προϊόντα, ενδιαφέρεται για συνεργασία υπό τη μορφή κοινής επιχείρησης "joint venture".

2

20110704049

Τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή  ενδυμάτων και αξεσουάρ, αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

3

20091218036

Τουρκική εταιρεία που παράγει προϊόντα πλεκτών υφασμάτων και διάφορα υφαντά και λειτουργεί ως υπεργολάβος για πολλές ευρωπαϊκές μάρκες αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες για τα προϊόντα της.

4

20100305009

Τουρκική εταιρεία τουριστικών κρατήσεων, που έχει αναπτύξει ένα αποτελεσματικό σύστημα κρατήσεων, λειτουργεί ως διαδικτυακή μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, εκδρομές, αυτοκίνητα, μεταφορές, περιηγήσεις, δυναμικά πακέτα, κρουαζιέρες, λεωφορεία, τρένα, κλπ. σε 23 διαφορετικές γλώσσες αναζητά ευρωπαίους εταίρους για υπηρεσίες εμπορικού μεσάζοντα.

5

20100518027

Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην επεξεργασία και το ψήσιμο του καφέ αναζητά διανομείς.

6

20100601019

Σουηδική εταιρεία που έχει αναπτύξει υψηλής ποιότητας ανεμογεννήτριες για τα νοικοκυριά και τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις, αναζητά συνεργάτες διανομής των προϊόντων της στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

7

20101230045

Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή φωτισμού LED για ηλιακούς συλλέκτες για ζεστό νερό και φωτοβολταϊκά συστήματα, αναζητά εμπορικούς εταίρους, κοινοπραξίες καθώς και εταίρους για τη δημιουργία εγκαταστάσεων παραγωγής στην ΕΕ, στη Σερβία και την Αλβανία.

8

20110712010

Γερμανική τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων, φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, ηλιακών εγκαταστάσεων και στην κατασκευή ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων αναζητά πολύ έμπειρους μηχανικούς για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων αιολικής ενέργειας και / ή συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (μέχρι 30 KW), για οικιακές εγκαταστάσεις. Η συνεργασία θα μπορούσε να είναι υπό τη μορφή υπεργολαβίας ή συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

9

20100414067

Γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον βαφές τοίχων, αναζητά συνεργάτες στην ΕΕ και πέραν αυτής.Οι εταίροι θα πρέπει να είναι επιχειρήσεις από τον ίδιο ή παρόμοιο κλάδο, αρχιτέκτονες, διαχειριστές κατασκευών και συμβούλων ενέργειας. Οι εταίροι θα πρέπει να ενεργούν ως εμπορικοί μεσάζοντες προς τη γερμανική εταιρεία. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της εταιρείας σε δικά τους σχέδια (η εταιρεία θα λειτουργήσει ως προμηθευτής) και να βοηθούν την εταιρεία να έχει πρόσβαση στις αγορές.

10

20110708018

Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και στη διαβούλευση, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση θερμικών ηλιακών φωτοβολταϊκών,  ανεμογενητριών και μονάδων βιομάζας, προσφέρει υπηρεσίες εμπορικού μεσάζοντα. Επιπλέον η εταιρεία ενδιαφέρεται για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης (joint venture), για πώληση ολόκληρης της επιχείρησης ή μέρος αυτής, καθώς και για ανάθεση δρατηριοτήτων σε τρίτους στην ΕΕ.

 

Φόρμα Επιχειρηματικής Συνεργασίας

 

Εάν επιθυμείτε να βρείτε επιχειρηματικούς εταίρους και να αναπτύξετε επιχειρηματικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς διεθνώς, αλλά και να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό  μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιχειρηματικών συνεργασιών που επισυνάπτεται και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να επικοινωνήσετε με τον επίσημο εκπρόσωπο του Enterprise Europe Network – Hellas:

 

Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ

Φον Καραγιάννη 1-3

50100 Κοζάνη

Τηλ.: +30 24610 24022

Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr & http://www.enterprise-hellas.gr

{/AF}


Εκτύπωση