Εκδηλώσεις του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ


 

Ημερίδα Επιχειρηματικότητας με θέμα
“Η Εκπαίδευση της Επιχειρηματικότητας και η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη: Η Σύνδεση, τα Κενά και οι Προοπτικές Εξέλιξης”


Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
17.30μ.μ.-20.30μ.μ.
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς
Πλατεία Σκρά-Καλαμαριά


Είσοδος Ελεύθερη
Δήλωση συμμετοχής στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Αρχεία: Αφίσα Ημερίδας , Ημερίδα Επιχειρηματικότητας του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ , Πρόσκληση Ημερίδας

  

  


Συμμετοχή του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο workshop του ΟΟΣΑ με θέμα "Περιφερειακές και Εθνικές Συνθήκες- Πλαίσια για την οικονομική ανάκαμψη στην Κεντρική Μακεδονία" υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


 

Εκδήλωση για την Βράβευση τεσσάρων μελών του Εμπορικού Συλλόγου

Tο Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμαριάς και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς «ΕΡΜΗΣ»
Διοργανώνουν Εκδήλωση για την Βράβευση τεσσάρων μελών του Εμπορικού Συλλόγου με κριτήρια 
1) Την Μακροβιότητα στην Επιχειρηματικότητα
2) Την Ανάπτυξη στην Επιχειρηματικότητα
3) Την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα
4) Την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Στο Πλαίσιο της Εκδήλωσης Βράβευσης θα δοθεί διάλεξη με θέμα
«Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Η Εξομολόγηση ενός Επιχειρηματία»
Από τον κ. Ηρακλή Πέκκα, Ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της Βρετανικής One User Experience
Η Εκδήλωση είναι ανοικτή και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία ΣΚΡΑ)
Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:30.


 

PeerReviewΠεριφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ως μέλος της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης του έργου PURE COSMOS, πρόκειται να συμμετάσχει στην Αξιολόγηση PEER REVIEW της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία διοργανώνεται από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ την 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2017 στο ΕΒΕΘ. Εκπρόσωπος του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα συντονίσει την συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Εμπόδια και Προκλήσεις στις υφιστάμενες επιχειρήσεις».

Για την υλοποίηση της Αξιολόγησης, 5 Εμπειρογνώμονες από το Εξωτερικό θα επισκεφθούν την πόλη μας με σκοπό να αναγνωρίσουν τα εμπόδια και να προτείνουν λύσεις και καλές πρακτικές τόσο για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όσο και για τη μείωση της γραφειοκρατίας στις διαδικασίες δημοσίου.


9th Global Entrepreneurship Week Greece

NEO Πρόσκληση

Περισσότερα εδώ

Πρόγραμμα εδώ

 

 

7η Global Entrepreneurship Week Greece

af

 

 

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης & η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμαριάς κα. Αντωνούδη Ολυμπία, σας προσκαλούν στην ημερίδα Επιχειρηματικότητας με θέμα: «Οικοσυστήματα Επιχειρηματικότητας και Τοπική Ανάπτυξη» Η εκδήλωση οργανώνεται από το Κέντρο Υποστήριξης & Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, «Επιχειρείν» της Κ.Ε.Δ.ΚΑ., στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, 17.30-21.00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Πλατεία Σκρα, Οδός Καραμαούνα, Αρ. 1, Αρετσού.

Περισσότερα εδώ

Πρόγραμμα εδώ

 


Ενημερωτικό Δελτίο Σεμιναρίου Επιχειρηματικής Εκκίνησης

seminar afisa

Η Διδακτική αυτή Ενότητα, διαρκείας 30 διδακτικών ωρών, απευθύνεται σε ανέργους νέους ηλικίας από 18-35 ετών, επίδοξους επιχειρηματίες, προκειμένου να τους εισάγει στις έννοιες της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς και στην πρακτική τους έκφραση, την επιχειρηματική δράση. 

 

Περισσότερα εδώ


Σεμινάριο επιχειρηματικής Εκκίνησης-Αφίσα

seminar afisa

 

Το Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν», σε συνεργασία με το Εργαστήρι Οικονομικής Ανάλυσης & Πολιτικής του τμήματος Ο.Ε του Α.Π.Θ., διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο εργαστηριακού χαρακτήρα, διαρκείας 30 διδακτικών ωρών με θέμα:

Επιχειρηματική Εκκίνηση: Από τη δημιουργία της Επιχειρηματικής Ιδέας στην ίδρυση της Νέας Επιχείρησης

Θα πραγματοποιηθεί από -από 29/9 μέχρι 22/10/2014 και απευθύνεται σε 24 ανέργους νέους, ηλικίας από 18-35 ετών, επίδοξους επιχειρηματίες, του Δήμου Καλαμαριάς, προκειμένου να τους εισάγει στις έννοιες της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς και στη διαδικασία μετεξέλιξης της επιχειρηματικής τους ιδέας σε επιχειρηματική δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής –με αυστηρή σειρά προτεραιότητας- στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.kedka.gr/ επιχειρείν, ή στο Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν», Αγορά Φοίνικα, Καλαμαριά, Τηλέφωνο 2310.472890


 

Η Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης

vrav

 

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσης θα δοθεί διάλεξη με θεμα «Η Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης» από τον κ. Ν. Βαρσακέλη, Αναπλ. Καθηγητή Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δ.Συμβουλίου (Πλατεία Σκρα) την Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώρα 19.00

 Περισσότερα εδώ


1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Ιδέας και Σύνθεσης

01/02/ -17/04/2014

diagonismos2Μεταξύ των μαθητών των Λυκείων του Δ. Καλαμαριάς με στόχο την ανάδειξη της φαντα-σίας, της επινοητικότητας και της δημιουργικότητάς τους.

Οι τρεις πρώτες καινοτόμες ιδέες, με γραπτή περιγραφή (μέχρι 70 λέξεις) και γραφιστική απεικόνιση (αισθητική, πρωτο-τυπία, λειτουργικότητα) σε Poster, θα έχουν ως έπαθλο:

1ο Βραβείο tablet

2ο     »     »    tablet

3ο    »     »   Smartphone.

Για περισσότερε πληροφορίες και για υποβολή συμμετοχής, συνδεθείτε στη διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/1XfOOZIPA5z9HbIrn2WnJo3mDEH8t1zWLTel5_vKCkpw/viewform

Περισσότερα εδώ

 


Εκδήλωση στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για την ανάλυση των στόχων του Επιχειρείν για το έτος 2014"


ergastiri

  Νέοι του Δήμου Καλαμαριάς & Επιχειρηματικότητα, Αλήθειες & Μύθοι, Προκαταλήψεις & Ανατροπές

Το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση». (Κωδικός Έργου ΕΕ-ΑΠΘ 87661).


Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ- Ε.Υ και η Γ.Γ.Ν.Γ δεν ευθύνονται για τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Περισσότερα εδώ

  


Εκδήλωση για την ανάδειξη και βράβευση των τριών καλύτερων ιδεών του 1ου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καλαμαριάς (25/09/13)

3

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στο Θεατράκι της Χηλής στο Δήμο Καλαμαριάς, διεξήχθη εκδήλωση για την ανάδειξη και βράβευση των τριών καλύτερων ιδεών του 1ου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καλαμαριάς.

 

Περισσότερα εδώ

 


1os διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Καλαμαριά (13  Ιουνίου 2012)

 

1

Την ευκαιρία σε όλους όσοι θέλουν να παρουσιάσουν μια πρωτότυπη διαφορετική επιχειρηματική ιδέα, η οποία εφόσον προκριθεί μπορεί να υλοποιηθεί και να υποστηριχθεί οικονομικά για να λειτουργήσει στην αγορά, δίνει ο 1ος  Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμαριά, με στόχο  τη στήριξη της νεανικής - και όχι μόνο - δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας.

 Περισσότερα εδώ

 


Ανοιχτά σεμινάρια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (7/5/2011)

 

2

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίζεται η υλοποίηση του Ανοικτού Σεμιναρίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που πραγματοποιεί το Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν» του Δήμου Καλαμαριάς. Μετά την ολοκλήρωση των 3 από τις 4 συνολικά συνεδρίες, που πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Σκρα, ακολουθεί η τέταρτη και τελευταία για τη Στρατηγική και την Δημιουργικότητα - Καινοτομία  (7 Μαΐου 2011)

Περισσότερα εδώ


Παρουσίαση του βιβλίου «Αυτοδιοίκηση και Επιχειρηματικότητα» (9/10/10)

 

6

 

 

Στις 9 Οκτωβρίου 2010, έγινε η παρουσίαση ενός εξαιρετικού και ιδιαίτερα πρωτότυπου βιβλίου για τα Ελληνικά δεδομένα, με τίτλο και θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση και Επιχειρηματικότητα". Το βιβλίο παρουσιάστηκε σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στην Καλαμαριά με παρουσία τουλάχιστον 250 ατόμων πολλών και διαφορετικών ηλικιών που συνέρευσσαν στο Θεατράκι της Χηλής, για να ακούσουν και να μάθουν για κάτι ενδιαφέρον, καινοτόμο και διαφορετικό από αυτό που θα άκουγαν στις πέντε (5) προεκλογικές συναντήσεις που την ίδια ώρα ελάμβαναν χώρα στη πόλη

 

Περισσότερα εδώ


Ημερίδα για την πράσινη επιχειρηματικότητα στην Καλαμαριά (10/5/10)

 

7

Το Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος του Δήμου Καλαμαριάς (10 - 14 Μαΐου 2010) διοργανώνει ημερίδα πράσινης επιχειρηματικότητας με τίτλο "Πράσινη Επιχειρηματικότητα: μία νέα προοπτική για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις"

Δήλωση Συμμετοχής

Περισσότερα εδώ


Πανελλήνιο συνέδριο επιχειρηματικότητας στην Καλαμαριά  (20-21/11/2009)

 

 

4

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμαριάς (ΚΔΕΚΠΑΚ) και το Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν στην Καλαμαριά στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2009, Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ o.ε

 

Περισσότερα εδώ


Πρωτοβουλία Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης για Επιστήμονες, Αγρότες και Άνεργους

 

8

Οι 4 δήμοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της σύμπραξής τους για την ανάπτυξη της απασχόλησης στην περιοχή, υλοποιούν το «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης», ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας μέσα από την προώθηση της απασχόλησης και τη σύνδεση της προσφοράς με τη ζήτηση εργασίας.

Περισσότερα εδώ